Pressemateriale

På mindre end 2 år er ElsborgMaribo stormet frem på den danske musikscene og har markeret sig som en duo, der ikke er til at komme udenom.

Duoen indspiller, skriver og udgiver selv deres musik og med en aldersforskel på mere end 30 år, udgør Mette Elsborg og Erik Maribos duo en unik og spændende konstellation, der resulterer i musik med rødder i alt fra dansktoppen og country/folkemusik til viser, blues og rock ’n’ roll. Selv kalder de det musik fra hjerte til hjerte, efter en kommentar fra en hospice beboer.

 

ElsborgMaribo er i denne sæson at finde rundt på flere af landets store scener, hvor de bl.a. optræder til Sommersang i Mariehaven (Hjemsted for Helge Engelbrecht og Neighbours) og Sommersang på Sjælland med navne som Birthe Kjær, Brødrene Olsen og Stig Rossen og ikke mindst på den populære sydfynske ø-festival Love IN, Skarø.

Ultimo 2016 kunne ElsborgMaribo opleves på turné med Peter Vesth, hvor de turnerede landet rundt med juleshowet ”Jul med Peter Vesth og venner” i slutningen af 2016.

 

De knap 3000 fans på Facebook, er ikke i tvivl om duoens musikalske kvaliteter og ElsborgMaribo modtager dagligt positive henvendelser fra folk i hele landet, der også gerne rejser langt for at høre duoen optræde:

 

”Hårene rejser sig på armene!, Fantastisk sunget, super godt produceret, følelsen af at være 100% tilstede, og være omfavnet, samt alle de lækre detaljer, der er lagt bag. Endelig nogen der er blevet ved til tingene ikke kun var ”godt” men perfekt, og lige et stykke over det!”
(Facebook-følger)