ElsborgMaribo I/S persondatapolitik

ElsborgMaribo I/S (Herefter ElsborgMaribo) videregiver ikke din oplysninger til tredjepart. Vi behandler dine data fortroligt og naturligvis i henhold til persondataloven.

Vi bruger alene de oplysninger, som du selv afgiver når du handler på www.elsborgmaribo.dk, tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller kontakter os vedr. booking til at målrette vores information og tilbud til dig samt til at behandle dine bestillinger på www.elsborgmaribo.dk.

Nedenfor kan du læse vores politik på området.

 

  1. Formål

Formålet med ElsborgMaribos persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er ElsborgMaribos målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

 

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

  1. Hvilke personoplysninger indsamler ElsborgMaribo?

ElsborgMaribo har brug for visse personoplysninger for at kunne levere målrettet information, levere tilbud på musikalske ydelser samt ekspedere bestillinger og øvrige tjenester til dig. ElsborgMaribo indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.

 

  1. Hvem videregiver ElsborgMaribo personoplysninger til?

ElsborgMaribo videregiver ikke personlige oplysninger til tredjepart, medmindre der er tale om en konkurrence, hvor en tredjepart er medvirkende som præmiesponsor og har brug for oplysninger for at kunne fremsende en præmie. I så tilfælde vil dette udtrykkeligt fremgå af konkurrencebetingelserne på den givne konkurrence.

 

  1. Hvordan indsamler ElsborgMaribo personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med bestillinger på www.elsboregmaribo.dk eller henvendelse vedr. musikalske ydelser, anvender hjemmesiden cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie. Du kan læse mere om brug af cookies på www.elsborgmaribo.dk her

 

På www.elsborgmaribo.dk anvendes endvidere analytiske værktøjer med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Disse statistiker er anonymiserede. Vi anvender Google analytics til dette formål.

 

Logstatistik bruges til:

  • at skabe øget brugervenlighed
  • at måle effektivitet af tjenester
  • at dokumentere brugen af netbutikken

 

  1. Sikkerhed

ElsborgMaribo har implementeret såvel tekniske sikkerhedsforanstaltninger, herunder opdaterede plugins til vores hjemmeside, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

 

  1. Links

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra ElsborgMaribos.

 

  1. Markedsføring / Opt-Out

ElsborgMaribos formål er blandt andet at sikre vores besøgende gode tilbud. Vi videregiver aldrig dine oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andre tredjepart med henblik på markedsføring. ElsborgMaribo benytter kun din email til markedsføring via vores nyhedsbrev, såfremt du udtrykkeligt har givet tilladelse hertil. Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev.

ElsborgMaribo benytter desuden retargeting værktøjer, herunder Facebookpixel og Google Adsense til at målrette annoncering på sociale platforme såsom Facebook og Instagram samt Google displaynetværket.

 

  1. Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos ElsborgMaribo har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ElsborgMaribo via e-mail: mette@elsborgmaribo.dk eller telefon 29 60 25 50

 

  1. Kontakt ElsborgMaribo

Hvis du har spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger eller dit forhold til ElsborgMaribo i øvrigt, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til os.

 

Mette Elsborg, mette@elsborgmaribo.dk, tlf. 29 60 25 50