ElsborgMaribo Bio

På mindre end 2 år er ElsborgMaribo stormet frem på den danske musikscene og har markeret sig som en duo, der ikke er til at komme udenom. I januar 2016 var ElsborgMaribo blandt de 6 finalister, der dystede om at vinde årets Talentpris ved Dansktop Prisen. I år var ElsborgMaribo nomineret til hele to priser ved Dansktop Prisen 2017,  som årets Dansktop Gruppe og til ”Familie Journals Læserpris”.

ElsborgMaribo har spillet sammen i mere end 10 år, men det var først med deltagelsen i talentshowet i 2015, at de valgte at tage springet ud i den professionelle musikverden. Det hele startede i et 5-mands kopi/danseband i 2006, hvor Mette var sangerinde og Erik var guitarist. I den forbindelse fandt de sammen om at indspille en række numre, som Erik havde skrevet og dannede i 2007 duoen ElsborgMaribo. Senere udviklede det sig til nye kompositioner og efterhånden meldte lysten sig til at komme længere ud med musikken, hvilket bl.a. resulterede i deltagelsen i Dansktop Talent. Det er sidenhen blevet til 2 albumudgivelser og en lang række optrædener som f.eks. “Sommersang i Mariehaven”, Vesthhuset, Juleturne med Peter Vesth og venner, og senest har duoen indgået et managementsamarbejde med bookingburauet Showbizz Danmark med henblik på at komme endnu bredere rundt i landet og optræde.

Duoen indspiller, skriver og udgiver selv deres musik og med en aldersforskel på mere end 30 år, udgør Mette Elsborg og Erik Maribos duo en unik og spændende konstellation, der resulterer i musik med rødder i alt fra dansktoppen og country/folkemusik til viser, blues og rock ’n’ roll. Selv kalder de det musik fra hjerte til hjerte, efter en kommentar fra en hospice beboer.

Mette_press_blackwhite

Mette Elsborg

Mette, duoens kvindelige islæt, er 35 år og bosat i Stenstrup på Sydfyn. Mette er gift med Anders og sammen har de to børn.  Hun har igennem 20 år sunget alt fra musicals til rock og mestrer en lang række genrer. Mette har stor erfaring med at optræde foran publikum og formår med sin sang at nå helt ud til de bagerste rækker, når hun står på scenen. Mette er desuden medkomponist, medproducer og tekstforfatter i ElsborgMaribo.

Erik_press_blackwhite

Erik Maribo

Erik er 65 år og bosat i Vester Skerninge sammen med sin kone, Hellemai, der pilefletter.  Erik er vokset op i pigtrådsæraen med idoler som Beatles, Hank Marvin og Eric Clapton. Erik er guitarist i ElsborgMaribo og har mange års erfaring med musikkomposition, indspilning og optræden. Det er primært Erik der står for arrangementerne i ElsborgMaribos numre og det er ligeledes Erik, der producerer numrene og ikke mindst inspiller alle instrumenterne.